Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
30/8/11
Τσακιστή μυζήθρα
Παρασκευάζεται απο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Το τελευταίο πήζεται και πριν αρχίσει η στερεοποίηση κτυπούν το τυρόπηγμα ως ότου ξαναγίνει γάλα. Σταματούν για 15 λεπτά το αφήνουν να ξεκουραστεί και μετά το στραγγίζουν.
Παράγεται στη Λήμνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου