Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
17/8/11
Τεμπούρα
Σάλτσα απο ζωμό φυκιών, ρυζόκρασο και σάλτσα σόγιας αρωματισμένη με άσπρο ραπάνι και πιπερόριζα. Συνοδεύει ψάρια και λαχανικά σε αραιό χυλό, τηγανισμένα σε φριτέζα ή βαθύ τηγάνι.
(Tempura)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου