Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/8/11
Πατατες ντισές
Μικρές μπάλλες απο πουρέ πατάτας με τις οποίες συνοδεύουμε κάποιο κρέας ή ψάρι . Ο πουρές αναμιγνύεται με βούτυρο, χτυπημένους κρόκους αυγών και γάλα και ψήνεται στο φούρνο για να αποκτήσει κρούστα.
(pommes de terre duchess)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου