Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/8/11
Ντηξέλ
Είναι ενα μείγμα από πολύ ψιλοκομμένα μανιτάρια μαζί με κρεμμύδια που σωτάρονται σε βούτυρο ώσπου να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους. Ακολούθως χρησιμοποιούνται σαν ενισχυτικό γεύσης σε σάλτσες και γεμίσεις.
Γαλλικός όρος Duxelles
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου