Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/8/11
Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
Ζούν σε μεμονωμένα κοτέτσια και περα απο τις δεδομένες τροφές που τους δίνουν βόσκουν και μόνα τους. Το κρέας τους είναι σκούρο και σφιχτό, σκληρό καμμιά φορά εν συγκρίσει πάντα με τα κοτόπουλα του εμπορίου.
Λέγονται και παραδοσιακής εκτροφής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου