Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
30/7/11
Ανεβατό
Μαλακό λευκό, κοκκώδες τυρί,χωρίς σχήμα και περίβλημα. Παρασκευάζεται από πρόβειο η κατσικίσιο γάλα η από μείγμα και των δύο. Εχει λίγα λιπαρά. Τρώγεται σκέτο αλλά μπορεί να μπεί και σε πίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου