Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
23/7/11
Ξινό Τζιάς
Μαλακό λευκό τυρί που παρασκευάζεται απο κατσικίσιο γάλα. Ωριμάζει σε υφασμάτινη σακκούλα που μόλις φύγει ο τσίρος (τα υγρά του) το ζυμώνουν με αλάτι.
Καταγωγή Κυκλάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου