Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
30/7/11
Πέστο
Είδος κρεμώδους σάλτσας που παρασκευάζεται απο φρέσκο βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι, παρμεζάνα ή πεκορίνο, λάδι. Τα υλικά χτυπώνται στο γουδί απο όπου παίρνει και το όνομά του.
Κατάγεται απο τη Γένοβα της Ιταλίας
(pesto)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου