Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/7/11
Φρουί γλασέ
Είδος γλυκού που αποτελείται απο επεξεργασμένα φρούτα, όπως κεράσια, αχλάδια, βερίκοκα, σύκα, πορτοκάλια, μανταρίνια κλπ. Τα φρούτα καλύπτονται απο σιρόπι ή και ζάχαρη.
Fruit glace
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου