Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/7/11
Καβουρμάς
Αποτελείται απο βρασμένα κομμάτια κρέατος- όπως σπάλα, στήθος, πλευρά- ψιλοκομμένα και ανακατεμένα με το ζωμό τους.
Το κρέας μπορεί να είναι βοδινό και πρόβειο, αρωματισμένο με διάφορα καρυκεύματα, όπως μοσχοκάρυδο, πιπέρι, γαρύφαλλο, κανέλλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου