Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/7/11
Μορχέλλες
Είδος αρωματικών μανιταριών που κυκλοφορούν συνήθως αποξηραμένα. Αφού μαλακώσουν σε νερό, χρησιμοποιούνται σε ομελέτες, σούπες ή μαγειρεμένα με βούτυρο και κρέμα γάλακτος.
Λέγονται και Μουρτσάρια, Κοιλίας
Morilles
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου