Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/7/11
Κονκασέ
Ορος που αναφέρεται σε λαχανικά, κυρίως ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ξε-σποριασμένες, κομμένα σε χοντρά κομμάτια και σερβιρισμένα μαζί με το χυμό τους.
Κυκλοφορούν στο εμπόριο και σε μορφή κονσέρβας
concasse
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου