Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/11/11
Παρμεζάνα
Σκληρό τυρί με πικάντικη γεύση, φτιαγμένο απο αγελαδινό γάλα. Χρησιμοποιείται συνήθως φρεσκοτριμμένο πάνω σε μακαρονάδες.
Ιστορία.
Κατάγεται απο τη πόλη Πάρμα, της Ιταλίας
parmesan
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου