Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/10/12
Εντσιλάδας
Λεπτές πίτες απο καλαμπόκι, Μεξικάνικης καταγωγής. Σερβίρονται γεμιστές με διάφορα υλικά, κρέας, κοτόπουλο, φασόλια, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά και τυρί. Περιχύνονται με καυτερή κόκκινη σάλτσα και ψήνονται στο φούρνο.
Enchiladas
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου