Λεξικό γαστρονομίας

Τι είναι τι, στη μαγειρική

3/1/18

Bacalhoada

›
Παραδοσιακό στιφάδο με μπακαλιάρο που σερβίρεται στη Πορτογαλία. Ο μπακαλιάρος είναι αλατισμένος και αποξηραμένος σύμφωνα με τη παλιά μέθοδ...
16/5/17

Ζηρειοτύρι Στυμφαλίας

›
 Είδος σκληρού τυριού με ελαφρά αλμυρή γεύση και ευχάριστο άρωμα. Παράγεται απο παστεριωμένο γάλα αιγοπροβάτων και ωριμάζει μέσα σε 3 μήνες....

Ξηροτύρι Σαμοθράκης

›
Αιγοπρόβειο κεφαλοτύρι με πιπεράτη και πικάντικη γεύση. Ωριμάζει μέσα σε 2 χρόνια. Εχει γεύση καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Κατάγεται απο τ...
13/5/17

Γλυκομπίζελο

›
Ποικιλία αρακά που τρώγεται ολόκληρος μαζί με το πράσινο περικάρπιό του (περίβλημα).  Το περικάρπιο είναι πιο πλατύ και σαρκώδες απο τον κ...
9/5/17

Ιταλική λαχανίδα

›
Είδος χειμερινού λαχανικού με σκούρα πράσινα κατσαρά φύλλα και δυνατό, υγρό κορμό. Οταν τη τρώμε μοιάζει με λάχανο όμως έχει πιο γήϊνη γεύ...
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Για μενα

Η φωτογραφία μου
Marina
Blogging without obligation
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.