Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/7/11
Quiche
Είδος γαλλικής ανοιχτής τάρτας με μία τραγανή σφολιάτα σα βάση. Η γέμιση μπορεί να ειναι αλμυρή ή γλυκιά. Η πιο γνωστή κις, είναι η κις λωρέν με γέμιση από αυγά, κρέμα γάλακτος και μπέικον.
Γαλλικός όρος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου