Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/7/11
Γκρατινάρισμα
Η δημιουργία κρούστας στην επιφάνεια της τροφής. Η κρούστα γίνεται είτε με κουρκούτι, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, τυριά, μπεσαμέλ και που τοποθετείτε στο φούρνο.
Γαλλικός όρος gratine
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου