Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/7/11
Κεμπάπ
Κομμάτια κράτος (συνήθως αρνιού) κομμένα σε κύβους, περασμένα σε ξύλινα σουβλάκια και ψημένα στη σχάρα. Μία άλλη μορφή του κεμπάπ είναι τα κομμάτια του κρέατος να σερβίρονται σε πιάτο με κόκκινη σάλτσα και όχι σαν σουβλάκια.
kebab
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου