Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/7/11
Λιαστές ντομάτες
Ντομάτες που έχουν στεγνώσει στον ήλιο και έχουν αφυδατωθεί. Διατηρούνται συνήθως σε ελαιόλαδο και είναι υπέροχες στις σαλάτες μαζί με άσπρα φρέσκα τυριά ή σε μακαρονάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου