Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/7/11
Μπεϊκιν πάουντερ
Διογκωτικό υλικό (σκόνη που περιέχει διαττανθρακικό νάτριο) που χρησιμοποιείται για να φουσκώνει τη ζύμη στο ψήσιμο, σε κέικ, φάφινς και αφράτα γλυκά του τηγανιού όπως οι βάφλες, τηγανίτες κλπ.
Αγγλικός όρος (baking powder)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου