Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/7/11
Ασπίκ
Παρασκευασμα αλμυρό με ψάρι, κοτόπουλο, ή κρέας με βάση τη ζελατίνη και ένα διαυγή ζωμό ή κονσομέ. Το παρασκεύασμα τοποθετείται σε φόρμα, παγώνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες και σερβίρεται ως κρύο ορεκτικό.
Aspic
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου